Sevgi ve Rahmetin Coştuğu Berat Kandili

Berat Kandili Mesaji
Spread the love

Karanlığın içinde parlayan bir umut ışığıyla, yeniden Berat Kandili’ne erişmenin sevincini yaşıyoruz. Bu mübarek gecenin bereketi ve rahmetiyle dolu olduğuna inanıyoruz. Berat Kandili, bizlere affın, merhametin ve manevi temizliğin kapılarını aralıyor.

Bu kutsal gece, geçmişte yaptığımız hataları telafi etme ve geleceğe umutla bakma fırsatı sunuyor. İçsel bir muhasebe ve dışa yansıyan bir iyilikle dolu bir geceyi kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiretinin bol olduğu bu gecede dualarımızın kabul olması dileğiyle, kalplerimizi bir kez daha O’nun yoluna yöneltiyoruz.

Berat Kandili, insani değerlerin önemini hatırlatır. Birlik, kardeşlik, yardımlaşma ve sevgi gibi erdemlerin toplumumuzda daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. Bu müstesna gece, bizi birbirimize daha da yakınlaştırarak, karşılıklı sevgi ve saygıyı pekiştirmemize vesile olmalıdır.

Bizleri bir araya getiren ve manevi duygularımızı pekiştiren Berat Kandili, yaşadığımız zorluklar karşısında umudumuzu canlı tutmamıza yardımcı olmalıdır. Ruhumuzu arındırarak, daha iyi bir insan ve toplum olma yolunda ilerlememize vesile olan bu mübarek gecede, tüm Müslüman kardeşlerimin Berat Kandili’ni en içten dileklerimle kutluyorum.

Dualarımızın kabul, günahlarımızın affedilmiş olması dileğiyle, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice Berat Kandillerine erişmemiz temennisiyle…

Selam ve dua ile,

Dadaş Ocakları ve Kocaeli Sevdası Derneği Genel Merkezi ve Erzurum Sevdası Yönetim Kurulu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir