İSRAİL AKLINI BAŞINA ALMALI AKAN KAN DURDURULMALI DERHAL

Spread the love

Dadaş Ocakları Genel Merkezi


Dadaş-Ocaklar VakfıDadaş Ocakları Genel Merkezi olarak, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını şiddetle kınıyor ve derhal durdurulmasını istiyoruz. Bu saldırılar, uluslararası hukuka, insan haklarına ve insani değerlere aykırıdır. Bu saldırılar sonucunda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu yüzlerce Filistinli hayatını kaybetmiş, binlercesi yaralanmış, yüz binlercesi de evsiz kalmıştır. Bu saldırılar, bölgede barış ve istikrarın sağlanmasına da büyük zarar vermektedir.

Dadaş Ocakları Genel Merkezi olarak, Filistin halkının meşru haklarını savunuyor ve İsrail’in işgaline, ablukasına ve zulmüne karşı direnişini destekliyoruz. Filistin halkının, bağımsız ve egemen bir devlet olarak tanınmasını ve 1967 sınırları içinde başkenti Doğu Kudüs olan Filistin Devleti’nin kurulmasını talep ediyoruz. Filistin halkının, kendi kaderini tayin etme hakkına saygı duyulmasını ve uluslararası toplumun bu konuda etkin bir rol oynamasını bekliyoruz.

Dadaş Ocakları Genel Merkezi olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, Filistin davasına verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor ve takdir ediyoruz. Türkiye’nin, Filistin halkının yanında duran, haklarını savunan ve acılarını paylaşan bir ülke olduğunu biliyor ve gurur duyuyoruz. Türkiye’nin, İsrail’in saldırılarını durdurmak ve Filistin halkına yardım ulaştırmak için gösterdiği çaba ve diplomasiyi de takdirle karşılıyoruz.

Dadaş Ocakları Genel Merkezi olarak, İsrail-Filistin savaşının bir an önce sona ermesini, akan kanların durmasını ve bölgede kalıcı bir barışın sağlanmasını diliyoruz. Filistin halkının, özgürlük, adalet ve onur mücadelesinde yalnız olmadığını, Dadaş Ocakları Genel Merkezi’nin ve Türk halkının her zaman yanlarında olduğunu belirtiyoruz. Filistin halkına, şehitlerine ve yaralılarına Allah’tan rahmet ve şifa diliyoruz.

Dadaş Ocakları Genel Merkezi

Genel Başkan  Eyüp COŞKUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir