DADAŞ OCAKLARINDAN KINAMA VE UYARI

Dadaş Ocakları Genel Başkanı Eyüp Coşkun
Spread the love

Dadaş Ocaklarından Kınama ve Uyarı

DADAŞLIK DOĞMATİK RUH ASALETİDİR

 

Biz, Dadaş Ocaklar olarak, toplumumuzun huzurunu ve güvenliğini tehdit eden her türlü olumsuzluğu sert bir şekilde kınıyoruz.

Terörizm: Terörizm, masum insanların hayatlarını tehdit eden ve toplumumuzun huzurunu bozan bir bela olarak görüyoruz. Sınır içi ve sınır ötesi terörizmi, hiçbir şekilde haklı çıkarılamaz ve her türlü terör eylemini şiddetle kınıyoruz. Terörizmin son bulması için uluslararası toplumu ve tüm dünya liderlerini harekete geçmeye çağırıyoruz.

Uyuşturucu Ticareti: Uyuşturucu baronları ve onların illegal faaliyetleri, gençlerimizi ve toplumumuzu zehirler. Bu tür faaliyetleri kınıyor ve uyuşturucu ticaretine karşı durmaya çağırıyoruz. Uyuşturucu ticaretinin son bulması için gerekli tüm önlemlerin alınmasını talep ediyoruz.

Mafya Faaliyetleri: Mafya örgütleri ve onların illegal faaliyetleri, hukukun üstünlüğünü ve toplum düzenini tehdit eder. Mafya faaliyetlerini kınıyor ve hukukun üstünlüğünü savunmaya çağırıyoruz. Mafya örgütlerinin adalet önünde hesap vermesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Hırsızlık ve Soygun: Hırsızlık ve soygun, bireylerin özel mülkiyet haklarını ihlal eder. Bu tür eylemleri kınıyor ve herkesi, mülkiyet haklarına saygı göstermeye çağırıyoruz. Hırsızlık ve soygun suçlarının önlenmesi için gerekli tüm tedbirlerin alınmasını talep ediyoruz.

Cinsel Saldırılar: Cinsel saldırılar, bireylerin temel hak ve özgürlüklerini ihlal eder. Cinsel saldırıları kınıyor ve herkesi, başkalarının haklarına ve özgürlüklerine saygı göstermeye çağırıyoruz. Cinsel saldırı suçlarının önlenmesi ve faillerin adalet önünde hesap vermesi için yetkilileri göreve davet ediyoruz.

Biz, Dadaş Ocaklar olarak, toplumumuzun huzur ve güvenliği için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Her türlü olumsuzluğa karşı duran herkesi selamlıyor ve saygıyla anıyoruz.


DADAŞ OCAKLARI GENEL BAŞKANLIĞI


 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir